Amsterdam Watergraafsmeer Garden studio by CC-Studio

The architect of this awesome piece of architectural project done in 2012 was CC-Studio. An extension for a building is definitely not the kind of solution you seek in case you require more space to live in. This is the kind of thing that happened to be the CC-Studio decision reached after they decided to put some extra on the apartment’s ground floor of a Lori Lens-FitzGerald and Maarten family in the heart of Watergraafsmeer an Amsterdam, Netherlands, living district of a lovely mien.

If an extension was to be done some square meters would have been required and could have meant dealing a deathly blow to a kitchen that was relatively new and not making any new room addition as per the planning restrictions and layout of the building.

Found at archdaily